happy 2019 !!! dinsdag 22 januari zwolle GESLOTEN in verband met de live tattoo avond in nijverdal BRAINSTORM

Welkom bij Cult-Art Shop

Cult-Art Shop in Nijverdal bestaat al meer dan 17 jaar en is onze hoofdvestiging….van daaruit word alles en iedereen aangestuurd. Hier is altijd een shopmanager bij wie je alle afspraken kan inplannen, en uitgebreid informatie en advies krijgt over tatoeages en piercing. Sinds de oprichting van de cult-art shop in Zwolle regelt Marely daar alles, zij is het gezicht van de shop en het aanspreek punt voor al je vragen.

Gert-Jan is grotendeels alleen in Nijverdal aan het tatoeeeren en piercen. Dus wil je specifiek van Gert-Jan een tattoo, dan zal je naar onze shop in Nijverdal moeten gaan…Je kan natuurlijk wel een afspraak voor Gert Jan maken in Zwolle. Tjitse werkt sinds mei 2013 bij ons in Zwolle en zal soms ook in Nijverdal zijn…vooral de Speciale avonden “Live Tattooing” (lees meer hierover in Cult-Art Club). Vanaf maart 2015 is Yorn Aaltink ook bij ons team als Leerling in Nijverdal aanwezig op avonden en zaterdagen.

Voor piercings is het altijd verstandig eerst even contact op te nemen met de shop naar keuze.
Voor een tattoo hebben wij altijd het vriendelijke verzoek om even langs te komen want ten eerste praat dat makkelijker en kunnen we veel beter en heel eerlijk en duidelijk uitleggen wat wel en wat niet mogelijk is. Uiteraard is alle informatie geheel vrijblijvend. In ernstige noodgevallen vinden wij het geen probleem als je op andere tijden dan de openingstijden contact met ons opneemt, maar stuur dan even een SMS naar…0650841390 die kunnen wij dan beantwoorden.!!

Je kan ons natuurlijk ook vinden op veiligtatoeerenenpiercen.nl