Tattoofest

 

Tattoofest 2015!

unnamedBij deze willen wij iedereen “zoals gewoonlijk” weer hartelijk bedanken dat jullie dit jaar weer met velen zijn gekomen.
Daarmee was 2015 een daverend succes…daarom zijn we blij dat alle bands en vrijwilligers weer beschikbaar waren om ons succes van de vorige afleveringen nog succesvoller te maken.
Bij deze bedanken wij: Jan Gerrit vd Westering, Martijn Traas (special access Security)
Alle vrijwilligers: Jeroen Van Rijen, Yorn Aaltink, Maylin Aaltink, Lysa Aaltink & Richard, Hilde, Trukker-Bas, Rianne, Hanna, Coryna, Emilie, Sandra, Mariken, André, Stijn, Karin & Dennis, Angela & Dukkie, Tamara, Richard, Edwin & Wouter, Micky, Dylan, Dennis, Stage crew; Ric Brand, George Grein, Jordy, Johny, Manuel, Maarten en de Silent help Roswita;)
THE Sound and Light guys:
Harrie Boers en Thomas van LT Audio pro, Jeroen vos, Jan Mollema, Gerwin Bruins, Jacco Timmer.
Film Team: Nick Kleinherenbrink and Louise Ström of Peak Imagery for The Video recordings.
Robin Podde fotografie, Henk Brouwer for foto and film.
Bedrijven: LT Audio pro, Varweg, Nemaco, Ross Salland, Cult-Art Shop, Tjitse de Vries, Peak Imagery, special access Security, SCUMclothing en Hersch podium.
Jos Middelkamp, Marco de Jong Timmerwerken en AKN auto keuring …bedankt voor het gebruiken van het terrein…en de ruimte.

We zullen maar zeggen; A big Thanx en Tot de volgende keer.!!!!! 20/8/2016

Marely & Gert-Jan Aaltink.

Tattoofest 2014!

TattoofestlaatstIedereen die ons heeft geholpen op en met TATTOOFEST 2014 super mega en eeuwige dank!! Zonder al jullie vrijwilligers en al de professionele kwaliteit zouden wij het echt niet redden.. Dus bij deze bedanken wij; Jeroen Vos, Jeroen van Rijen, Martijn Traas, Jason ten Klooster (security), Mathijs hartman, Bas Weideman, Yorn Aaltink, Lysa Aaltink, Hilde Campmans, Rico Nijkamp, Coryna van der Velde, Emilie, Sandra, Mariken, Karin & Dennis Lucassen, Angela en Duckie, Tamara, Thomas, Harrie Boers van LT audio pro, Mathijs hummel, Jan Molema en Gerwin Bruins “The sound guys”, Ric Brand “drum tech”, Mike cress, Manuel, Jordy en Jacco timmer (stage crew) Maarten en Roswita, Jans en Anouschka van Wieren(EHBO) Gep Henneberke, Robbin Podde en Stefan Schipper (foto’s)

Natuurlijk de bands Mercenary, Mother Misery, Emeth, From Earth, Bring on the bloodshed, Grim Ordeal, Diggeth, Downfall of Empires, DeadBeat, Cartographer, The Heritance, Bloodsin, Edge of Serenity en Tarragona als goede invaller voor Gilo…Bedankt voor jullie vriendelijkheid en een geweldige show…!

Ons eigen Tattoo Team natuurlijk ook bedankt!

CHEERS !! en tot 22 augustus volgend jaar voor Tattoofest 2015 !!

Gert-Jan en Marely.

Tattoofest 2013 !

tattoofestgeschiedenisHet was weer een unique festijn dit jaar…de 6de editie van Tattoofest.

Honderden mensen kwamen langs om de bands te aanschouwen en met succes. Het eerste uur was even aftasten hoe het zou gaan….voor het eerst op de nieuwe locatie.
Alle mensen die ons weer geholpen hebben en natuurlijk de bands vanuit cult-art team weer bedankt voor een super Tof feestje.

Meer foto’s zijn hier te bekijken!

Groetjes Cult Art team en crew van TATTOOFEST !!!

Dit jaar is het de 6de editie van het festival die toch door de tijd heen veel bekendheid heeft verworven in de rock en metal scene. Het valt ook nog samen met ons 15 jarig bestaan van onze Cult-Art Shop, en de verhuizing naar ons nieuwe pand aan de Nicolaus Ottostraat nr 5 (industrieterrein t’lochter) te Nijverdal. Op dit adres komt dus ook het festival terrein….voor dit jaar een binnen en buiten podium. Tussen 12.00u tot 24.15u zal het fest plaats vinden.

Geschiedenis Tattoofest

In eerste instantie is Tattoofest begonnen in 2008 als 10 jarig jubileumfeest van de cult-art shop. Gert-Jan besloot vanaf dat moment het festival terug te laten komen om voor beginnende bands in de rock en metal scene een mooi podium te zijn en natuurlijk een leuk feest voor de Cult-art shop. We willen het zolang als dit mogelijk geen entree vragen dus gratis houden. In 2009 hebben we een gok genomen om het groots aan te pakken samen met MFT maar door verschillende tegenslagen is dit financieel niet een succes geworden…maar qua populariteit een grote winst behaald. In 2010 hebben we het daarom iets kleiner gehouden maar wel zo succes vol. Vanaf 2011 ging het festival als een speer…veel goede kritieken van het publiek en dat hebben we doorgezet in 2012 en gecombineerd met life-style items zoals cars and bikes en zoals we altijd hebben..tattoo en piercing aanbiedingen.

Voorgaande edities

Tattoofest4 Tattoofest3  Tattoofest